دوشنبه 20 آذر 1396

به منظور تکریم و پاسداشت جایگاه پزشکان بافتی که سرآمد استان و کشور می باشند علی الخصوص پزشکانی که عمر گرانمایه خود را صرف مداوای همشهریان خود کرده اند ، بدین منظور با مصوبه شورای اسلامی شهر بافت خیابان ضلع شمالی شبکه بهداشت و درمان شهرستان بافت به نام دکتر حسن اشرف پور نام گذاری گردید.

پزشک بزرگواری که هنوز هم تپش و آرامش قلب بسیاری از همشهریان خوبمان یادگاریست  از دستان توانمند این مرد بزرگ و ارجمند

دکتر علیرضایی رئیس شورای اسلامی شهر بافت عنوان کرد : پزشکان بافتی همواره باعث افتخار اهالی این خطه و مردمان این مرز و بوم بوده و اعضای شورای اسلامی شهر بافت در راستای پاسداشت جایگاه این عزیزان تصمیم به نام گذاری این خیابان به نام دکتر اشرف پور نمودند.

پزشکی که تمام عمر گرانمایه خود را  در این شهر سپری کرده و در جایگاه ها مختلف کاری نیز به مردم خدمات ارزنده و ماندگاری ارائه داده است.

باشد تا انشاالله سایر پزشکان حاذق و سرشناس شهرستان عنایت ویژه ای به مداوای مردمان زادگاه خویش داشته باشند.

IMG 20170317 042620