جمعی از مسئولین و اقشار مختلف مردم بافت با روشن کردن شمع در ایستگاه آتش نشانی شهرداری و قرائت فاتحه نثار روح شهدای حادثه حریق پلاسکو ، همدردی خود را با خانواده جانباختگان ابراز نمودند.

همشهریان بافتی با چشمانی پر اشک و دل های غمگین یاد این مردان قهرمان را گرامی داشته و نشان دادند که عشق به مردان فداکار این سرزمین در خون ایرانیان ماندگار و ریشه دار است.

دکتر یوسف علیرضایی رئیس شورای اسلامی شهر بافت با یادآوری درگذشت سردار سازندگی و مرد تاریخ ساز ایران حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت : هنوز دل های مردم از آن اتفاق سنگین التیام نیافته بود که دوباره این حادثه تلخ و غم انگیز مردم را در اندوه و نگرانی عمیق فرو برد و دل های مردم را پریشان تر گرداند.

رئیس شورای اسلامی شهر بافت این ضایعه عظیم را به همه مردم ایران ، قهرمانان این سرزمین ، آتش نشانان ، نیروهای امداد و همه  کسانی که یاران خود را از دست دادند تسلیت گفت و از حضور مردم و مسئولین در این مراسم تشکر و قدردانی نمود.

همچنین آقای مجتبی افشار معاونت محترم سیاسی ، اجتماعی فرمانداری شهرستان بافت طی سخنانی این ضایعه عظیم را به مردم ایران و خانواده بزرگ آتش نشانی تلسیت گفت و ابراز امیدواری کرد که در آینده شاهد این گونه حوادث تلخ و غم انگیز نباشیم.

هم دردی