ایستگاه آتش نشانی شهرداری بافت مجهز به یک دستگاه ماشین آتش نشانی ایسوزو 18 تن اطفاء حریق با تمامی امکانات روز شد.

امید بختیاری با اعلام این خبر افزود : ماشین خریداری شده مجهز به امکانات روز و دارای تجهیزات کامل اطفاء حریق است.

شهردار بافت اظهار داشت : بعد از مجهز نمودن واحد آتش نشانی بافت به ست هیدرولیک تمام سنگین و یا همان کاتراسپرایدر که در حوادث برای رهاسازی مصدوم ، باز نمودن معابر ، بریدن درب ها ، بلند کردن ، باز کردن ، کشیدن وسایل  و بریدن شسشه ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، خرید یک دستگاه ماشین آتش نشانی مجهز نیز در دستور کار شهرداری بافت قرار گرفت تا در امر خدمت رسانی به شهروندان عزیز از لحاظ امکانات هیچ گونه کاستی وجود نداشته باشد.

وی گفت : تمام تلاش خود را در راستای خدمت صادقانه و حفظ جان شهروندان عزیز در مقابل حوادث پیش بینی نشده به کار خواهیم بست.

تجهیز 1

تجهیز 2