عملیات آسفالت چهار کوچه در محله قدیمی و حاشیه نشین شهر بافت واقع در انتهای خیابان بعثت ( سیدا ) صورت پذیرفت.

شهردار بافت از آسفالت کوچه های واقع در محله های قدیمی و حاشیه نشین شهر بافت خبر داد.

وی افزود : در ادامه نهضت آسفالت در کوچه ها و خیابان های شهر این بار نوبت به آسفالت کوچه های انتهای خیابان بعثت (سیدا ) رسیده است و عملیات آسفالت کوچه ها در نقاط مختلف شهر همچنان ادامه دارد.

امید بختیاری شهردار بافت عنوان کرد :  علاوه بر آسفالت یکی از برنامه های شهرداری بافت اصلاح و ساماندهی چاههای فاضلاب داخل کوچه ها می باشد.

لازم به توضیح می باشد فتحعلی حمزه جواران فرماندار شهرستان بافت ضمن بازدید از وضعیت آسفالت کوچه های شهر بافت از مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر بافت که در راستای پیشرفت و آبادانی شهر و همچنین برطرف کردن مشکلات مردم از هیچ گونه تلاش و کوششی دریغ نمی کنند تشکر و قدردانی نمود.

سیدا

سیدا1